Serveis per a escoles i altres professionals:

El Centre d’Optometria Revip posa a disposició dels centres escolars un seguit de serveis que ajudaran l’equip docent en la detecció d’alteracions visuals que puguin interferir en el rendiment escolar dels alumnes.

•       Xerrades: activitat gratuïta d’una hora de durada per introduir al professorat el concepte de visió, la seva relació amb les dificultats d’aprenentatge i els recursos terapèutics que ofereix la optometria per tal de resoldre-les.

•       Cursos: tenim a disposició del claustre diferents ofertes formatives en funció de la demanda, distribuïdes en programes de 4, 8 i 12 hores. Amb diferent grau d’aprofundiment, analitzem la relació entre la visió i l’aprenentatge, exposem les bases neurològiques de la teràpia visual i realitzem pràctiques tant per a la prevenció com per a la millora del rendiment visual a l’aula.

•       Revisions visuals: els professionals del nostre centre ens desplacem a l’escola per realitzar exàmens visuals als alumnes. Dies després convoquem les famílies a l’escola per fer-los entrega dels informes optomètrics i explicar-los les proves que hem realitzat als seus fills/es.

Pel que fa a la resta de professionals amb els que col·laborem habitualment (psicòlegs, psicopedagogs, logopedes, osteòpates, optometristes, oftalmòlegs, naturòpates…) oferim també la opció de xerrades gratuïtes i cursos especialitzats que us permetran aprofundir en la relació que s’estableix entre la visió, el desenvolupament, l’aprenentatges, la postura…

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.